To Watch or not to Watch

Evident, to (wear) a watch. Accesoriile completeaza o tinuta, dar mai ales in segmentul asta less is more. Adica, la fel ca in cazul machiajului – daca ai culori dramatice la ochi, opteaza pentru un blush putin evident si ruj nude, sau chiar lip gloss/strugurel. Therefore, ori ai cercei mari si frumos scosi in evidenta, ori un pandantiv/margele something to that effect la gat.

Eu sunt si adepta stilului minimalist si (oarecum clasic), dar nu trebuie sa fii neaparat asa ca sa realizezi ca cinci inele pe o mana – eventual grupate si cate doua pe un deget – poate provoca migrene.

In ceea ce priveste ceasurile, se spune ca, when it comes to guys, singurele bijuterii acceptate sunt verigheta si ceasul, iar eu sunt complet de acord cu afirmatia asta. Femeile, in schimb, au gama mai vasta de accesorii de unde pot sa aleaga, but there’s something about a person who wears a watch that I love. Mi se pare ca emana finete si gusturi bune, mai ales pentru ca acum exi1sta posibilitatea de a folosi mobilul drept ceas.

Primele sase – for men;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s