H&M Romania – sapte luni luuuuungi

Nu cred sa mai fie cineva interesat cat de cat de cumparaturi in Romania care sa nu fi auzit de intrarea pe piata a celebrului retailer H&M.

Astazi, 4 octombrie, Ziarul Financiar a chestionat cativa specialisti in domeniu, care sustin ca H&M ii va face pe multi retaileri deja prezenti in mall-urile din Romania (cum este Zara) sa schimbe (in jos) preturile. Adica grupul suedez aduce doua beneficii – haine la preturi mici si alte haine (ale altor companii asemanatoare) la preturi la fel de mici.

Prima data am aterizat intr-un magazin H&M in Austria, in septembrie 2008, in prin sezon de reduceri. Doua etaje intr-o cladire cu o arhitectura veche, pe una dintre strazile foarte aglomerate ale Vienei. Mai aveam cam 2 ore pana la tren, deci daca era sa iau ceva, trebuia s-o fac repede. Blugii si sacourile erau cam 10 euro, balerinii la fel (m-au impresionat unii extraordinari, dintr-un fel de saten albastru), iar pantofii in jur de 30 de euro.

M-am ales cu o pereche de pantofi (foto) si una de blugi, dar mi-am lasat inima acolo. Eu una, abia astept sa vad ce aduc cei de la H&M in Romania.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s